eco domo caramizi ecologice
 
sfaturi
     
 

UTILIZARE
Prin utilizarea acestui site, Dvs. (“Utilizatorul”) certificati acordul Dvs. cu termenii si conditiile noastre. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu utilizati acest site. Ne rezervam dreptul discretionar de a modifica, adauga sau elimina portiuni din acesti termeni si conditii in orice moment. Va rugam sa verificati periodic efectuarea oricaror astfel de schimbari. Continuarea utilizarii site-ului de catre Dvs. ulterior unor astfel de schimbari inseamna ca acceptati respectivele schimbari.

COPYRIGHT
Toate marcile comerciale si marcile inregistrate prezentate in acest site apartin proprietarilor respectivi. Drepturile de autor pentru restul continutului acestui site sunt rezervate in intregime Grupului ECO DOMO conform notitei de copyright.

EXCLUDEREA GARANTIEI; LIMITAREA RASPUNDERII
Utilizatorul este in mod expres de acord ca utilizarea acestui site se face pe propria raspundere. Grupul ECO DOMO nu garanteza ca acest site va functiona fara intreruperi sau fara erori. Grupul ECO DOMO nu garanteaza rezultatele ce s-ar putea obtine din utilizarea acestui site, nici acuratetea, gradul de utilitate sau calitatea continutului si informatiilor furnizate prin intermediul acestui site.
Site-ul este furnizat utilizatorilor ca atare, fara nici un fel de garantii, explicite sau implicite, incluzând dar nelimitându-se la garantii de titlu, garantii de vandabilitate sau potrivire pentru un scop specific, altele

decat cele care nu pot fi excluse, restrictionate sau modificate conform legislatiei romanesti aplicabile acestui acord. Limitarea raspunderii se aplica oricaror stricaciuni sau defecte cauzate de orice incetare a functionarii, eroare, omisiune, intrerupere, stergere, defectiune, intarziere in operare sau transmitere, virus informatic, intreruperea liniei de comunicare, furt, distrugere sau acces neautorizat, modificare sau utilizare uzuala. Limitarea raspunderii se aplica in cazul intreruperii contractului, conventiilor nelegate de contract, neglijentei sau in orice alta cauza de actiune in justitie.
Grupul ECO DOMO sau orice alta persoana fizica sau juridica implicata in crearea, producerea sau distributia acestui site nu va fi in nici un caz responsabila pentru orice stricaciuni, incluzand dar nelimitându-se la stricaciuni directe, indirecte, accidentare, speciale, pe cale de consecinta sau punitive ce ar putea rezulta din utilizarea sau inabilitatea de utilizare a acestui site. Utilizatorul admite prin aceasta ca dispozitiile acestei sectiuni se aplica intregului continut al acestui site.
Pe langa termenii descrisi mai sus, Grupul ECO DOMO nu va putea fi tras la raspundere, indiferent de cauza sau durata, pentru orice erori, inadverdente, omisiuni sau alte deficiente, ca si pentru inautenticitatea informatiei continute in acest site, sau pentru orice intarziere sau intrerupere in transmiterea acesteia catre utilizator, sau pentru orice pretentii sau pierderi ce ar putea decurge sau ar fi cauzate de astfel de situatii. Nici una dintre partile de mai sus nu va fi responsabila pentru orice pretentii sau pierderi de orice natura ale unor terte parti, incluzand dar nelimitandu-se la profituri pierdute si stricaciuni punitive sau pe cale de consecinta.

 
     
  Copyright © GRUPUL ECO DOMO Romania 2011. Toate drepturile rezervate.
Design by CassysDesign. Powered by dbsweb.ro
ISOSPAN
|  Confidentialitate  |  Termeni si conditii  |
romana  deutsch  english   english  francaise